Bredbåndsavtale

Få en bredbåndsavtale som virkelig passer dere

Dersom du trenger en ny eller bedre avtale på bredbånd kan vi hjelpe deg! Du forteller oss bare hva du behøver, så henter vi inn et uforpliktende tilbud, slik at du kan få markedets mest kompetitive pris.

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

1. Beskriv hva du trenger

Fyll inn skjemaet ovenfor med informasjon om deg og adresse

2. Motta tilbud

Etter vi har mottatt det skjemaet sender vi deg uforpliktende tilbud

3. Velg og vrak

Nå er det bare å velge det tilbudet som passer dere best!

Vi gjør jobben for deg

Ta grep for å spare penger

Privatabonnement.no er en gratis sammenligningstjeneste av mobilabonnement og bredbånd i Norge. Vi synes det skal være enkelt å få gode avtaler. Derfor samler vi tilbydere av mobiltelefoni og bredbånd i Norge – så du slipper å gjøre det selv.

Spar penger

Spar tid

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.