Telenor Mobilabonnement

telenor

*Privatabonnement.no har ingen samarbeid med Telenor

Generell informasjon om Telenor

Kontaktinformasjon
Selskap
Telenor Norge AS
Adresse
Snarøyveien 30, 1331 Fornebu
Telefon
915 09 000
Kundeservice
www.telenor.no/

Telenor er et norsk telekommunikasjonsselskap som opererer som et konsern med virksomhet i flere land rundt om i verden. Konsernet ble grunnlagt i 1855 som et telegrafverk i Norge, og har siden den gang utviklet seg til å bli en global aktør innen telekommunikasjon.

Telenor tilbyr en rekke tjenester innenfor mobiltelefoni, bredbånd, TV og bedriftsløsninger. Konsernet har rundt 180 millioner kunder i 9 land, og er spesielt sterk i Asia og Nord-Europa. Telenor er notert på Oslo Børs og har hovedkontor i Fornebu utenfor Oslo.

Telenor har som visjon å være en ledende digital aktør som skaper verdier for samfunnet og kundene, og har som mål å tilby fremtidsrettede og bærekraftige tjenester. Konsernet er også engasjert i samfunnsansvar og bærekraft, og har satt seg mål om å redusere klimaavtrykket og bidra til en mer ansvarlig og inkluderende utvikling. Telenor er anerkjent som en innovativ og teknologidrevet organisasjon, og har mottatt flere priser og utmerkelser for sin innsats innen telekommunikasjon. Konsernet er også engasjert i forskning og utvikling, og samarbeider med ulike aktører innenfor teknologi og innovasjon

Telenors Mobilnett

Mobilnettet til Telenor er kjent for å være det største og mest omfattende mobilnettet i Norge, med god dekning over store deler av landet.

Telenors nettverk er kjent for å være pålitelig og ha god dekning, spesielt i mer avsidesliggende områder der andre mobiloperatører kanskje ikke når frem. Selv om det kan være noen områder der dekningen ikke er like god, så vil de aller fleste kunder oppleve at Telenor gir dem god dekning og hastighet på mobilnettet.

Telenors mobilnett er basert på flere teknologier, inkludert 2G, 3G og 4G. De fleste områdene i Norge har nå dekning for 4G, som gir rask og pålitelig mobildata tilgang. Telenor jobber også med utbygging av 5G-nettverk i Norge, og har allerede lansert 5G i utvalgte områder.

Telenor investerer kontinuerlig i utbygging og oppgradering av sitt mobilnettverk for å sikre god dekning og høy kvalitet på tjenestene til kundene. De har også lansert flere teknologier og tjenester for å øke kapasiteten og ytelsen på mobilnettet, som for eksempel Voice over LTE (VoLTE) og Wi-Fi calling.

Som en av de største mobiloperatørene i Norge, spiller Telenors mobilnett en viktig rolle i å sikre god kommunikasjon og tilgang til digitale tjenester i landet.

Priser og abonnementer på Mobliabonnement fra Telenor

Telenor tilbyr et bredt spekter av mobilabonnementer til kundene sine, med ulike prisnivåer og fordeler avhengig av behovene til den enkelte kunde. Abonnementene inkluderer alt fra billigere abonnementer med begrenset datatrafikk og minutter, til større abonnementer med ubegrenset data og samtaler.

Prisene på Telenors mobilabonnementer varierer avhengig av abonnementstype, mengden inkludert data og ringeminutter, og tilleggsfunksjoner som for eksempel bruk i utlandet eller tilgang til strømmetjenester. Sammenlignet med andre mobiloperatører i Norge, kan prisene på Telenors abonnementer være litt høyere enn noen konkurrenter, spesielt for de større og mer omfattende abonnementene.

Selv om Telenor ikke nødvendigvis er den billigste mobiloperatøren på markedet, tilbyr de kundene sine en pålitelig tjeneste med god dekning og hastighet på mobilnettet. I tillegg gir de kundene sine tilgang til noen eksklusive tjenester og fordeler som ikke finnes hos alle konkurrentene.

Telenors mobilabonnementer varierer i pris og inkludert data, samt ekstratjenester som musikk- og TV-streaming. Noen av deres mest populære mobilabonnementer inkluderer:

 • Telenor Familie: Dette abonnementet er spesielt laget for familier, og inkluderer ubegrenset data på alle familiens telefoner. I tillegg får man fri tale og SMS/MMS, samt ekstratjenester som HBO Nordic og Tidal musikk.
 • Telenor Yng: Dette er et mobilabonnement for unge mellom 18-28 år, og inkluderer fri data på utvalgte apper som Instagram, Snapchat og Netflix. Abonnementet har også fri tale og SMS/MMS, samt ekstratjenester som WiMP musikk og Storytel lydbøker.
 • Telenor For alle: Dette er et abonnement som passer for alle. Her kan du velge mellom en rekke ulike datapakker.
 • Telenor Bedrift: Dette abonnementet er spesielt laget for bedrifter, og inkluderer mulighet for å tilpasse abonnementet etter bedriftens behov. Man kan velge mellom ulike datapakker, og inkluderer også mulighet for fri tale og SMS/MMS, samt ekstratjenester som Office 365 og Telia Sense biladministrasjon.

Tilleggstjenester fra Telenor

Telenor tilbyr en rekke tilleggstjenester for å gi kundene mer verdi og bedre brukeropplevelse. Her er noen eksempler på Telenors tilleggstjenester:

 • Telenor Stream: Dette er en streamingtjeneste som gir tilgang til tusenvis av filmer og TV-serier fra blant annet HBO Nordic, Paramount+, Viaplay og TV 2 Sumo. Kundene kan abonnere på tjenesten og streame innholdet på mobilen, nettbrettet eller TV-en.
 • Telenor Sikkerhetspakke: Dette er en pakke med ulike sikkerhetsløsninger for mobilen. Pakken inkluderer antivirusprogram, personvernbeskyttelse og mulighet for å fjernslette data ved tap eller tyveri.
 • Telenor Min Sky: Dette er en nettlagringsløsning som gir kundene mulighet til å lagre og dele filer og bilder på en trygg og sikker måte. Tjenesten gir også mulighet for automatisk backup av mobilen.
 • Bruk i utlandet: Telenor har flere alternativer for bruk av mobilabonnementet i utlandet, avhengig av hvor man reiser og hvor mye man forventer å bruke mobilen. Noen abonnementer inkluderer også ubegrenset bruk av mobildata i enkelte land.
 • Familieabonnement: Telenor tilbyr også familieabonnement, der flere familiemedlemmer kan dele på et større abonnement med en felles datamengde og ringeminutter. Dette kan være en økonomisk løsning for familier som ønsker å samle mobilabonnementene på ett sted.
 • Forsikring: Telenor tilbyr også forsikring på mobiltelefonen, som kan dekke skade, tap eller tyveri av mobilen.
 • Andre tilleggstjenester: Telenor tilbyr også en rekke andre tilleggstjenester, som for eksempel ekstra datapakker, tilgang til spill, og mer.

Samlet sett gir Telenors tilleggstjenester kundene deres en rekke alternativer for å tilpasse mobilabonnementet til deres spesifikke behov og preferanser.

Selv om noen av tilleggstjenestene kan koste ekstra, kan det være verdt det for kunder som ønsker ekstra funksjonalitet og verdi fra mobilabonnementet sitt.

Kundesevice

Telenor har en omfattende kundeservice som tilbyr støtte og hjelp til kundene på ulike måter. Kundeservicen kan nås via telefon, chat og e-post, og de tilbyr også en omfattende kunnskapsbase og veiledninger på nettsidene sine.

Telenor har også en egen kundeservice-app som gjør det enklere å kontakte kundeservice og få hjelp til ulike problemer og spørsmål. Kundene kan også sjekke forbruk og regninger, endre abonnementer og få tilgang til ulike tjenester gjennom appen.

Telenor har fått både ros og kritikk for sin kundeservice, og de jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle tjenestene sine for å imøtekomme kundenes behov og ønsker.

Trustpilot

Hvis du vil se hvordan brukerne anmelder Telenor, kan du se deres Trustpilot her.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.