Saga Mobil Mobilabonnement

*Bedriftsabonnement.no har ingen samarbeid med Saga mobil

Generell informasjon om Saga Mobil

Kontaktinformasjon
Selskap
Saga mobil AS
Adresse
Industriveien 4, 9360 Bardu
Telefon
917 69 000
Kundeservice
www.sagamobil.no/
Åpningstider
Mandag – fredag 08.00-16.00

Saga Mobil startet i Januar 2007 med sitt første kontor i Bardu og kaller seg det nordnorske mobilselskapet. Selskapet har fokus på å være et nordnorsk alternativ i et marked ellers dominert av selskaper med utspring fra Oslo, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Saga Mobil tilbyr gode tjenester og smarte løsninger til konkurransedyktige priser. Saga Mobil har også kontorer i Hammerfest, Honningsvåg, Kjøllefjord, Alta, Ibestad, Saltdal, Finnsnes, Narvik, Bodø, Mo i Rana, Målselv, Tromsø, Brønnøysund, Stokmarknes, Lakselv, Lyngen, Trysil og Oslo.

Nett og dekning med mobilabonnement fra Saga Mobil

Saga Mobil leverer tjenestene sine på Telenor sitt nett. Telenor sitt nett er ett av de de raskeste mobilnettene i verden, og kan gi hastigheter på opptil 350 Mbit/s. Sjekk dekningskartet for Telenor-nettet i Norge for å finne ut hvor god dekning Saga Mobil har i det aktuelle området. Saga Mobil lar deg også bruke abonnementene dine i EU/EØS området til samme pris som du betaler hjemme i Norge.

Abonnement og priser hos Saga Mobil Bedrift

Saga Mobil tilbyr tre forskjellige mobilabonnement. Disse er Basis abonnementet, en samling av abonnement med begrenset mobildata, FRI-abonnementet som gir ubegrenset bruk av data. Alle Saga Mobil sine abonnementer er uten bindingstid.

Basis

Basis Abonnementet til Saga Mobil er en løsning for kunder som bruker telefonen lite.

Begrenset Data

luis-villasmil-4V8uMZx8FYA-unsplash

Abonnementene som har begrenset data gir fri bruk i både Norge og EU/EØS. Data begrenses til den pakken man velger, og på grunn av at abonnementet kommer med roll-over vil mobildata som er til overs legges til i kvoten for den neste måneden.

FRI

FRI-abonnementet er Saga mobil sitt alternativ for de som trenger ekstra mye data og gir en ubegrenset mengde mobildata og fri tale/SMS/MMS hver måned.

Kundestøtte og service

sammenlign-mobilabonnement

Saga Mobil er godt kjent for sin gode service og vennlige kundeservice, og det skal ta kort tid før man får en hyggelig nordlending på tråden.

Kundeservicen til Saga Mobil er tilgjengelig på telefon mandag til fredag mellom kl 08:00 og kl 16:00, og man kan også nå kundestøtten via e-post.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.