Ice Mobilabonnement

Om Ice

Kontaktinformasjon
Selskap
Ice Group ASA
Adresse
Nydalsveien 18 B, 0484 Oslo
Telefon
21 00 00 00
Kundeservice
www.ice.no/kundeservice/

Ice.net startet med å levere mobilt bredbånd på de gamle NMT-frekvensene etter at Telenor og NetCom flyttet over på GSM. Fordelen med dette nettet er lengre rekkevidde. Siden 2015 har selskapet tilbudt mobiltelefoni.

Nett og dekning hos Ice bedrift

Ice.net hadde først og fremst suksess som mobiloperatør for de som ikke hadde dekning hos de øvrige operatørene. Siden Ice.net har benyttet et annet frekvensområde har selskapet ofte hatt bedre dekning i usentrale områder.

Ice har syv ulike abonnement, fordelt etter datapakkene. Det minste abonnementet har 1GB, mens det største abonnementet har Ubebrenset data.

Det minste abonnementet koster bare 149 kroner måneden og er skreddersydd for bruk på hytta eller i båten. Abonnementet er det billigste i sin klasse og ligger over 30 prosent lavere enn gjennomsnittet i markedet for tilsvarende datapakker.

Ingen av Ice.nets mobilabonnement har bindingstid. Det er også mulig å justere abonnementet opp og ned som man selv ønsker. Altså er det enkelt å utvide abonnementet dersom du skal tilbringe ferien på hytta.

Mobilabonnement for barn

Ice har abonnement for barn under 13 år, hvor de ønsker å gi en trygg mobilstart for de yngste. Det er norges eneste gratisabonnement for barn, med mulighet for å ringe til tre valgfrie numre. Abonnementet for barn er uten binding og kommer med en konstandskontroll hvor man får en forutsigbar faktura hver måned.

Bakgrunn om Ice

Da mobiloperatørene Telenor og Telia gikk over fra NMT til GSM, så aktøren Nordisk Mobiltelefon Norge AS et marked i de gamle mobilfrekvensene. Ettersom GSM-nettet ikke var like godt utbygget og samtidig basert på en annen teknologi, mente selskapet det lå verdi igjen i å tilby mobilt internett på de gamle frekvensene.

Merkevaren ble hetende Ice.net og markedsført mot privat- og bedriftsmarkedet i områder med dårlig mobildekning. Fortsatt er dette selskapets hovednisje. I 2015 slo Ice.net seg sammen med Network Norway.

Gradvis har Ice.net byttet ut sitt gamle nettverk og har i dag et 4G-nett som dekker 75 prosent av Norge. i 2015 startet Ice med utbyggingen av Norges nye mobilnett, og har klartgjort en rekke basestasjoner for 5G. Dermed har en rekke byer, deriblant Oslo, Drammen, Tromsø og Trondheim blitt klartgjort for 5G fra Ice.

Foruten mobiltelefoni er selskapet kjent for sitt mobile bredbånd. Dette brukes blant annet til maskin til maskin-kommunikasjon til for eksempel betalingsterminaler og sporingssystemer. For båtfolket har Ice.net vært en favoritt i lang tid, siden dekningen tradisjonelt har vært bedre enn hos konkurrentene som har basert seg på GSM og 3G.

Trustpilot

Hvis du vil se hvordan brukerne anmelder Fjordkraft, kan du se deres Trustpilot her.

Få tilbud av flere operatører her!

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Kom i gang her

Du kan fylle ut skjemaet helt uforpliktende

Før du går...

La oss ringe deg, slik at du får det beste tilbudet fra flere operatører!

Ved å sende skjemaet godtar du at Bedriftsabonnement skal kunne gi meg et personlig tilbud, og at leverandøren behandler mine persondata basert på mine valg

Spørsmål og svar

Bedriftsabonnement har vanligvis en del en del tilleggstjenester som man ikke finner i vanlige abonnement for privatpersoner. Disse er funksjoner som slik som for eksempel sentralbord og hovednummer, som gjør det mer lettvint for kunder å ringe til bedriften, og som gjør det mulig for bedriften å viderekoble samtalen til rette vedkommende.

Bedriftsabonnement gir bedriften et mer profesjonelt image når kunder ringer til bedriften. De gjør også livet enklere for de ansatte ettersom kommunikasjonen, både internt og eksternt, forenkles.

Noen av de viktige komponentene som inngårt i bedriftsabonnement, foruten selve telefonabonnementet er bedriftsnett-tjenestene som vanligvis blant annet inkluderer sentralbord, mobil app, bedriftskatalog, hovednummer, menyer, telefonkø-systemer, talemeldinger, svargrupper, alternative visningsnummer, rapportering og mer.

Når du bestemmer deg for et bedriftsabonnement bør du ta i betraktning bruksmønsteret til dine ansatte og hvor mye data hver av disse trenger å bruke. En annen viktig ting å vurdere er hvilke funksjonaliteter som inkluderes i bedriftsnettet, hvilke du eventuelt trenger, og hvor mye disse koster. En annen ting å tenke på er hvilke systemer du bruker internt til kalender og lignende dersom du har planer om å integrere dette med bedriftsnettet.

Mange bedriftsnett kan integreres med kalendere og andre funksjoner. For eksempel er det vanlig å synkronisere bedriftsnett med Microsoft Outlook slik at bedriftsnettet automatisk kan oppdateres med tanke på hvem som til enhver tid er lister som tilgjengelig i kalenderen sin.